Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kurban Bayramı öncesi ziyaret ettiği kurban pazarında verdiği sözü tuttu. Satılamayan kurbanlık hayvanlar, belediye ekiplerince üreticilerden tek tek satın alındı. Hayvanlar, belediyeye ait Halk Et tesislerinde değerlendirilecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.06.2025 - 12:11
Güncelleme: 10.06.2025 - 12:11
Bayram öncesi kurban pazarını ziyaret eden Başkan Şeniz Doğan, hayvan yetiştiricilerinin satış yapamamasından dolayı yaşadığı mağduriyeti yerinde dinledi. Başkan Doğan, “Satılamayan kurbanlıklarınızı Merkezefendi Belediyesi olarak biz alacağız” diyerek üreticilere güvence verdi. Bayramın üçüncü günü, Başkan Yardımcısı Emrah Karan öncülüğünde kurban pazarına tekrar giden belediye ekipleri, daha önce tespit edilen üreticilerin elinde kalan hayvanları satın aldı.
HALK ET'TE DEĞERLENDİRİLECEK
Satın alınan kurbanlıkların, Merkezefendi Belediyesi bünyesindeki Halk Et tesislerinde işleneceği bildirildi. Bu sayede hem üreticilerin ekonomik kayba uğramasının önüne geçilecek hem de vatandaşlara uygun fiyatlı ve sağlıklı et sunulacak. Belediye, bu uygulamayla sosyal belediyecilik anlayışını bir kez daha ortaya koydu.
ÜRETİCİ KAZANIYOR, VATANDAŞ KAZANIYOR
Başkan Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman üreticimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Kurban Bayramı’nda satılamayan kurbanlıkları üreticilerimizden satın alarak Merkezefendi Halk Et bünyemizde değerlendiriyoruz. Bu sayede hem üreticimizi mağdur etmiyor hem de hemşerilerimize kaliteli ve uygun fiyatlı et sunuyoruz. Merkezefendi’mizde üreticimiz de kazanıyor, hemşerilerimiz de.”
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir