Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi içerisine belediye otobüslerinin girişi yasaklanıyor. Daha önce de gündeme gelen konuyla ilgili ilk resmi açıklama Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’dan geldi. Kutluhan, yerleşke içerisinde belediye otobüslerinin yarattığı güvenlik sorununa dikkat çekerek ‘İlerleyen dönemde otobüsler yerleşkeye girmeyecek’ dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 07.12.2024 - 09:44
Güncelleme: 07.12.2024 - 09:44
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, üniversite yerleşkesi içinde belediye otobüslerinin yarattığı güvenlik sorununa dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Kutluhan, belediye otobüslerinin kampüs içine giriş yaptığını ancak Gölbahçe tarafına çıkmadığını hatırlatarak, güvenlik sorunlarının bu durumdan kaynaklandığını ifade etti.
“Üniversitemiz içerisinde herhangi bir güvenlik sorunu yok. Ancak belediye otobüslerinin yerleşkeye girmesi ile birlikte güvenlik problemleri ortaya çıkıyor,” diyen Rektör Kutluhan, bu sorunun çözümü için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimi ile Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nın ortak çalışmalar yürüttüğünü belirtti.
Belediye otobüslerinin ilerleyen süreçte yerleşkeye giriş yapmayacağını açıklayan Prof. Dr. Kutluhan, yerleşke içinde ulaşım sorunlarını çözmek adına bir proje yarışması başlattıklarını duyurdu. “Bu yarışmadan gelen projelerle, yerleşkemizde modern ve güvenli bir ulaşım sistemi kuracağız,” dedi.
Rektör Kutluhan’ın açıklamaları, üniversite yerleşkesinde daha güvenli ve düzenli bir ulaşım sistemi oluşturulması yönünde atılan adımların sinyalini verdi. Öğrenciler ve personelin kampüs içindeki ulaşım ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağı, proje yarışmasından çıkacak sonuçlarla şekillenecek.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir