Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli Çardak Havalimanı’nda Şubat ayında toplam 31 bin 579 yolcuya hizmet verildi. İniş-kalkış yapan uçak sayısı 266’ya ulaşırken, yük trafiği ise 301 ton olarak gerçekleşti. Ocak-Şubat döneminde ise toplam yolcu sayısı 70 bin 540 oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 14.03.2025 - 04:18
Güncelleme: 14.03.2025 - 04:18
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Denizli Çardak Havalimanı’nın 2025 yılı Şubat ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.
Buna göre, Şubat ayında Denizli Çardak Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği 30 bin 427, dış hat yolcu trafiği ise bin 152 olarak gerçekleşti. Böylece toplam 31 bin 579 yolcu havalimanını kullandı.
Aynı dönemde, iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 257, dış hatlarda 9 olmak üzere toplamda 266’ya ulaştı.
Havalimanında taşınan kargo, posta ve bagajlardan oluşan yük trafiği ise 301 ton olarak kayıtlara geçti.
Ocak-Şubat döneminde ise Denizli Çardak Havalimanı’nda toplam 70 bin 540 yolcuya hizmet verilirken, uçak trafiği 672, yük trafiği ise 667 ton oldu.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir