Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’nin Çivril ilçesinde 3 gün önce kaybolan 54 yaşındaki Serpil Girgin, evinin 30 metre yakınında bir bahçede çuval içinde ölü bulundu. Olayla ilgili 1’i kadın 3 kişi gözaltına alınırken, polis ekipleri cinayetin şüphelilerini belirlemek için soruşturmasını sürdürüyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 30.01.2025 - 04:44
Güncelleme: 30.01.2025 - 04:44
Olay, Çivril ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi'nde meydana geldi. 3 gün önce komşusuna gideceğini söyleyerek evden ayrılan Serpil Girgin’den bir daha haber alınamadı. Yakınlarının kayıp ihbarında bulunması üzerine polis ekipleri arama çalışması başlattı. Mahallede yapılan aramalarda, kayıp kadının evinin karşısındaki bir bahçede bulunan çuval, ekiplerin dikkatini çekti. Yapılan incelemede, çuval içinde Serpil Girgin’in cansız bedeni bulundu.

Olay yeri inceleme ekipleri ve Çivril Cumhuriyet Başsavcısı tarafından yapılan çalışmaların ardından Girgin’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Denizli Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, ev sahibi de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Cinayetin şüphelisi veya şüphelilerini belirlemek için çalışmalarını sürdüren ekipler, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 1’i kadın 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.


BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir