Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Adıyaman'a park yapacak. Söz konusu karar, belediye meclisinde görüşülecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 13.10.2025 - 15:24
Güncelleme: 13.10.2025 - 15:24
Adıyaman Belediyesi’nin 17/01/2025 tarihli yazısıyla ilettiği talep üzerine, Denizli Büyükşehir Belediyesi depremden etkilenen Adıyaman Merkez Karapınar Mahallesi’nde 3.500 m² büyüklüğündeki “park alanı”nın projelendirme, ön etüt ve yapım işlerini bedelsiz üstlenmeye hazırlanıyor.
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası barınma amaçlı çadır ve konteynerlerin kurulduğu parkların zarar gördüğü, sosyal bağların güçlendirilmesi için park ve spor alanlarına acil ihtiyaç bulunduğu vurgulandı. Bu kapsamda iki belediye arasında bir iş birliği protokolü imzalanacak; protokol şartlarını belirlemek ve imzalamak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı’na yetki verilmesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın teklifiyle gündeme taşındı.
Çalışma, iller arası dayanışmayı güçlendirmeyi ve Adıyamanlıların güvenli, nitelikli bir rekreasyon alanına yeniden kavuşmasını hedefliyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir