Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli - Aydın Otoyolu Daha Fazla Gecikmemeli

Son yıllarda Denizli’nin son derece önemsediği ve her fırsatta talep olarak dile getirdiği Denizli –Aydın otoyolunun ihalesi bilindiği gibi geçen ay, 3 Temmuz 2020’ye ertelenmişti. Denizli Platformu Sözcüsü DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu:”Otoyol ihalesinin sonuçlanmasını ve bir an önce çalışmaların başlamasını talep ediyoruz. “dedi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 01.07.2020 - 00:00 Güncelleme: 01.07.2020 - 00:00
Denizli - Aydın Otoyolu Daha Fazla Gecikmemeli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, yap-işlet-devret modeliyle ihale edilmek üzere 11 Haziran’da ihalesinin yapılacağını açıkladığı Aydın Denizli Otoyolu Projesi’nin ihalesi tarihi ve saati 3 Temmuz 2020 saat 10:30 olarak değiştirilmişti.

İhale öncesi Denizli Platformu Sözcüsü DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu bir açıklamaya yaparak;”Denizli, Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından bir tanesidir. Bu durum, hem ihracattaki etkinliğinden hem de turizmdeki önemli rolünden kaynaklanmaktadır.  Şehrimiz, Denizli-Aydın otobanın bir an önce tamamlanması talebini her fırsatta yenilerken aslında, ülkemiz dış ticaretine daha fazla katkı sağlamayı, daha fazla istihdam üretmeyi; turizm ya da ticaret amacıyla yurtdışından gelen misafirlerini daha fazla ağırlamayı hedeflemektedir. Hepimiz inanıyoruz ki otoyol projesinin tamamlanması Denizliliye daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlamanın çok çok ötesinde bir amaca, ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlanmasına hizmet edecektir. Doğrusu yeni bir erteleme olması halinde, ilimizde yaşanacak hayal kırıklığının tarifi kolay değildir. Beklentimizi net bir şekilde bir kez daha tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. 3 Temmuz 2020 Cuma günü, otoyol ihalesinin sonuçlanmasını ve bir an önce çalışmaların başlamasını talep ediyoruz. “dedi.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !