Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırında Denizlililer Bir Araya Geldi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayının ilk gününde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar çadırı, binlerce Denizliliyi buluşturdu. Kayalık Caddesi, Ulu Camii yanında kurulan iftar çadırında, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ve birçok ileri düzey kamu görevlisi ile davetli konuklar da hazır bulundu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 12.03.2024 - 05:29 Güncelleme: 12.03.2024 - 05:29
Denizli Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırında Denizlililer Bir Araya Geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale gelen iftar çadırında hemşehrileriyle bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı. Başkan Zolan, iftar programı boyunca vatandaşlara yönelik yemek dağıtımında da bizzat yer aldı. Bu anlamlı buluşmada, Denizli İl Jandarma Komutanı Hıdır Ayçiçek, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ve birçok davetli de katılım gösterdi.

Ezanın okunmasıyla birlikte, Başkan Zolan ve binlerce Denizlili, dualarla bir araya gelip oruçlarını açtı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırı
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN: HER GÜN 5 BİN KİŞİYE İFTAR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazan ayının başlamasıyla birlikte geleneksel hale gelen iftar çadırında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Zolan, bu mübarek ayın başlamasıyla birlikte duydukları mutluluğu ifade ederek, ramazan ayının önemine vurgu yaptı.

Başkan Zolan, uzun yıllardan beri Denizli'de devam eden bir gelenek haline gelen iftar çadırının bu yıl da binlerce vatandaşı buluşturduğunu belirtti. Açıklamalarında, "Şükürler olsun Allah'ım tekrar ramazan ayına bizleri kavuşturdu. Onbir ayın sultanı ramazan ayını hep birlikte idrak ediyoruz. Bugün de ilk iftarımızı vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Allah'ım yapmış olduğumuz duaları, ibadetleri kabul ve makbul eylesin" ifadelerine yer verdi.

Başkan Zolan, iftar çadırının her gün 5 bin kişiye iftar vereceğini açıkladı. Bu hayırlı organizasyona destek veren hayırseverler, odalar ve iş insanları sayesinde her gün iftar sofralarının kurulacağını belirten Başkan Zolan, "Her gün hayırseverlerimiz, odalarımız, iş insanlarımız burada sponsor olacak, biz de diğer tüm organizasyonu sağlayacağız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırı

DAYANIŞMANIN ADRESİ: DENİZLİ

Geleneğin 20 yılı aşan süredir devam ettiğini işaret eden Başkan Zolan, “İnşallah bu gelenek daha uzun yıllar devam eder. Çünkü burası dayanışmanın en güzel örneklerinden birisi. Allah'ım güçlendirerek devam ettirsin inşallah” dedi. İftar çadırının yanı sıra düzenleyecekleri mahalle iftarlarında da vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşacaklarını anlatan Başkan Zolan, “Önemli olan insanlarımızla aynı sofrada buluşmak. Aynı mahallenin insanlarının aynı sofrada buluşmasına vesile olarak ramazanın maneviyatını hep birlikte yaşayacağız. Bugün iftar veren DTO Başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Güzel bir ramazan ayı geçmesi temennisinde bulunan Başkan Zolan, “Tekrar tüm hemşerilerimizin ramazanını tebrik ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırı




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !