Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Ege Bölgesi’nde devam eden orman yangınlarına karşı yürütülen mücadeleye Denizli Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 01.07.2025 - 11:01
Güncelleme: 01.07.2025 - 11:01
Ege Bölgesi’nde devam eden orman yangınlarına karşı yürütülen mücadeleye Denizli Büyükşehir Belediyesi de destek verdi. İzmir ve Manisa’da çıkan yangınlara müdahale etmek üzere belediye ekipleri bölgeye sevk edildi.
İzmir’in Menderes ilçesindeki yangına müdahale amacıyla Afet İşleri Dairesi koordinasyonunda İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 2 itfaiye arazözü, 2 su tankeri ve 1 destek aracından oluşan toplam 5 araç ve 10 personel görevlendirildi. Ayrıca Manisa’nın Ahmetli ilçesinde çıkan yangına destek vermek üzere de 2 itfaiye arazözü, 1 su tankeri ve 1 destek aracıyla birlikte 8 personel daha bölgeye gönderildi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yangınla mücadele eden tüm ekiplere kolaylıklar dileyerek, “Manisa Ahmetli ve İzmir Seferihisar’da meydana gelen yangınlarda görev alan itfaiye ekiplerimiz insanüstü bir gayret gösteriyor. Doğamızı, ormanlarımızı ve geleceğimizi korumak için mücadele eden tüm ekiplerimize gönülden teşekkür ediyorum. Temennimiz; tek bir can daha zarar görmeden bu felaketlerin sona ermesidir” ifadelerini kullandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir