Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’nin yayla turizminin gözdesi Kefe Yaylası, 1 Haziran’da yeni sezona başlıyor. Tesiste günlük çadır fiyatı bu yıl yüzde 50 oranında arttı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 30.05.2025 - 14:41
Güncelleme: 30.05.2025 - 14:41
Denizli’nin yayla turizminde önemli destinasyonlarından biri olan Kefe Yaylası, yeni sezona 1 Haziran’da merhaba diyecek. Serin doğası ve temiz havasıyla yaz boyunca kampçıların ve doğaseverlerin gözdesi olan yaylada, 2025 sezonu için çadır ve karavan ücretleri de belli oldu.
Bu yıl çadır konaklama ücretlerinde önemli bir artış gerçekleşti. Geçen sezon günlük 200 TL olan çadır yeri ücreti, yeni sezonda yüzde 50 artışla günlük 300 TL, haftalık 1500 TL ve aylık 3500 TL olarak belirlendi. Çadırı olmayan misafirler için ise konaklama ücretleri günlük 750 TL, haftalık 4000 TL olacak. Belirlenen ücretlere elektrik hizmeti dahil edilirken, buzdolabı gibi ekstra elektrik tüketimi olan cihazlar için ise kullanılan kadar ek ücret alınacak.
Karavan konaklamaları için de güncellenen tarifeler açıklandı. Karavan için günlük 350 TL, haftalık 2000 TL, aylık ise 4000 TL ücret ödenecek.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir