Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Motorine Zam Kapıda! Bu Gece Yarısı Geliyor
Motorine Zam Kapıda! Bu Gece Y...
19:42Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treninin geçmesinden hemen önce tren raylarına yattığı öğrenilen Mustafa Erke, yaşamını yitirdi. İntihar eden Erke'nin 10 gün sonra düğününün olduğu öğrenildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 04.06.2025 - 12:00
Güncelleme: 04.06.2025 - 12:00
Aydın’ın Nazilli ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trajedi, tüm sağlık camiasını yasa boğdu. 112 Acil Servis çalışanı Mustafa Erke, Bamboo AVM karşısındaki demiryolu üzerinde hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Edinilen bilgilere göre, paramedik ve ambulans şoförü olarak görev yapan Mustafa Erke, henüz bilinmeyen bir sebeple saat 10.20 sıralarında Nazilli-Aydın seferini yapan trenin önüne yattı. Talihsiz sağlık çalışanı olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi.
Acı haberi alan mesai arkadaşları olay yerine gelirken, sağlık personelleri sinir krizi geçirdi. Erke'nin 14 Haziran’da dünyaevine girmeye hazırlandığı ve nişanlısının da sağlık personeli olduğu öğrenildi. Genç kadının olay yerinde fenalaştığı bildirildi.
Jandarma ve polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak olay yerinde inceleme yaptı. Mustafa Erke'nin ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir