Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mahalle Panik Yaşadı
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mah...
11:32Buldan’da Boş Evde Yangın Paniği
Buldan’da Boş Evde Yangın Pani...
11:23Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapılacak: 110 Milyon TL’lik Yatır...
Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapı...
10:45Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede Elektrik Kesintisi
Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede...
Denizli’de Karcı Dağında 24 Ekim’de çıkan ve 120 saatte söndürülen orman yangını ile ilgili soruşturma sürüyor. Yangın bölgesinde tespit edilen sigara izmariti ve ıslak mendil çöpü de deliller arasına girdi. Yangını kimin çıkardığı soruşturma sonucunda belirlenecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 31.10.2024 - 21:33
Güncelleme: 31.10.2024 - 21:33
Denizli’de 24 Ekim Perşembe günü saat 14.30’da çıkan, havadan ve karadan müdahale ile 120 saatte söndürülen orman yangını ile ilgili soruşturma sürüyor. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen savcı tarafından devam eden soruşturma kapsamında bölgede detaylı delil araması yapıldı. İlk incelemelerde tespit edilen sigara izmariti, yiyecek atıkları ve ıslak mendil çöpü de deliller arasına girdi. Yapılan soruşturmanın ardından yangının kesin çıkış nedeni belirlenecek.
120 saatte söndürülen yangında 400 hektardan fazla alan zarar görmüştü. Bölgede ekiplerin soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.