Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli'de 2 noterliğe atama yapılacak

Adalet Bakanlığı, Denizli'de iki noter için başvuruları açtı. 2 noterin yıllık cirosunun 11 milyon liradan fazla olduğu öğrenildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 28.01.2026 - 12:27 Güncelleme: 28.01.2026 - 12:27
Denizli'de 2 noterliğe atama yapılacak

Adalet Bakanlığı, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde boş bulunan noterlikler için başvuru kapısını açtı. Noterliğe uygun vasıflara sahip kişilerin talip olabileceği süreçte, adayların gelir beklentilerini daha net hesaplayabilmesi amacıyla 2025 yılına ait gayri safi gelir rakamları da kamuoyuna duyuruldu.

Paylaşılan verilere göre, 162 noterin 2025 yılı toplam geliri 1,3 milyar TL’yi aştı. Bu noterlikler içinde en yüksek gelire sahip birimin 66 milyon TL ile Beşiktaş 26. Noterliği olduğu belirtildi.

Denizli’de 2 noterliğe atama

Açıklanan listede Denizli de yer aldı. Buna göre kentte 2 noterlik için atama yapılacak. Gelir verilerine göre Denizli Merkez 6. Noterliğinin yıllık cirosu 9 milyon 338 bin TL, Bozkurt Noterliğinin yıllık cirosu ise 1 milyon 766 bin TL olarak kaydedildi.

Başvuruların Adalet Bakanlığına yapılacağı belirtilirken, noterliğe talip olacak adayların başvuru koşulları ve takvimi doğrultusunda işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !