Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
PUBG UC Satın Al ve Oyuna Katıl
PUBG UC Satın Al ve Oyuna Katı...
18:14Zühre Ana ile Doğal Şifaya Yolculuk: Gelenekten Gelen Güç
Zühre Ana ile Doğal Şifaya Yol...
18:12Lüks ve Güvenli Yolculuk İçin Doğru Adres: Bodrum Transfer
Lüks ve Güvenli Yolculuk İçin...
18:1124 Saat Lastik ile İzmir’de Yolda Kalmak Tarih Oluyor
24 Saat Lastik ile İzmir’de Yo...
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği Bereketli Sürüler Projesi kapsamında, 308 kadın üreticiye verilecek damızlık koyun ve koç desteği için kura çekimi yapıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 15.01.2026 - 09:54
Güncelleme: 15.01.2026 - 09:54
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı desteklemek ve küçükbaş hayvancılığı güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği “Bereketli Sürüler Projesi” kapsamında, 308 kadın üreticiye sağlanacak 2 dişi ve 1 erkek damızlık koyun–koç desteği için kura çekim töreni düzenlendi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yücel Arazsu ile çok sayıda kadın üretici katıldı.
Törende konuşan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yücel Arazsu, üretimin önemine dikkat çekerek, “Üreticimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Tarımsal üretim olmazsa şehirlerde ve ülke genelinde ciddi sorunlar yaşanır. Bu bilinçle üreticilerimizin daha güçlü ve sürdürülebilir şekilde üretim yapabilmesi için desteklerimizi artırarak sürdürüyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise üretimi önceleyen bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, “Bu şehirde üretmek isteyen herkesi baş tacı yapacağımızı söyledik. Hayvancılık yapmak, toprağa emek vermek isteyen her vatandaşımız bizim için çok kıymetli. Kırsal kalkınmaya yönelik desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Desteklerin tamamen objektif kriterlere göre ve şeffaf bir şekilde dağıtıldığını belirten Başkan Çavuşoğlu, “Bu destekler siyasi görüşe, inanca ya da yaşam tarzına göre değil; şartları sağlayan herkese eşit şekilde veriliyor. Çünkü biz Denizli’nin tamamının belediye başkanıyız” diye konuştu.
Program, kadın üreticiler arasında yapılan kura çekimi ve bilgilendirme sürecinin ardından sona erdi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir