Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 26.09.2025 - 15:12
Güncelleme: 26.09.2025 - 15:12
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde bir kurt sürüsünün ağıla girdiği ve 8 kuzunun telef olduğu bildirildi. Olayın dün gece gerçekleştiği, kurtların 4 kuzuyu boğarak öldürdüğü, 4 kuzuyu da boğazından yaralayarak ağır yaralı bıraktığı belirtildi.
Ağıl sahibi Bünyamin Helvacıoğlu, aynı mahallede üçüncü kez benzer saldırı yaşandığını ifade ederek yetkililerden acil çözüm talep etti: “Çoluğumun çocuğumun emeği zayi oldu. Hayvancılıkla geçinen ailelerin mağduriyetinin büyümemesi için önlem alınmasını istiyoruz.”
Üreticinin iddiasına göre, ekolojik denge için doğaya salınan kurtların yerleşim çevresinde sürülere zarar verdiği öne sürülüyor. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, bölgedeki yetiştiriciler güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ediyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir