Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de dolmuş ve otobüs ücretlerine zam geldi! İşte yeni...
Denizli’de dolmuş ve otobüs üc...
18:27Serpil Yılmaz Kimdir? Eğitim Meslek ve Kurumsal Yaşamı
Serpil Yılmaz Kimdir? Eğitim M...
18:25Yeni Bir Başlangıç İçin Elektrik Aboneliği: Adım Adım Başvur...
Yeni Bir Başlangıç İçin Elektr...
18:23YKS Telegram grupları
YKS Telegram grupları
Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanan olayda, kocasının kendisini aldattığından şüphelenen N.Y., dedektif gibi iz sürerek eşi T.Y. ve sevgilisi olduğu iddia edilen E.H.’yi parkta bastı. Yaşanan arbede sırasında N.Y., kadını saçından sürükledi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.08.2025 - 11:29
Güncelleme: 08.08.2025 - 11:29
Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanan olayda, kocasının kendisini aldattığından şüphelenen N.Y., dedektif gibi iz sürerek eşi T.Y. ve sevgilisi olduğu iddia edilen E.H.’yi parkta bastı. .
Buldan Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürü olan T.Y.’nin sosyal medya yazışmalarına ulaşan N.Y., eşinin bir dönem belediyede görev yapan E.H. ile Sarayköy’de buluşacağını öğrendi. Bir arkadaşıyla birlikte ilçeye giden N.Y., Sakarya Mahallesi’ndeki Şehit Hüseyin Kuş Parkı önünde 4 saat boyunca bekledi.
Buluşma yerine gelen T.Y. ve E.H., kamelyada otururken N.Y. tarafından basıldı. E.H.’yi saçından sürükleyen N.Y., öfkesini hakaretlerle dile getirdi. İşletme sahiplerinin araya girmesiyle E.H. olay yerinden kaçtı.
Olay sonrası mesai saatlerinde görev yerini terk edip başka ilçeye giden T.Y.’ye idari yaptırım uygulandı. Buldan Belediyesi, T.Y.’nin görev yerini Yenicekent Mahallesi’ndeki kantara aldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir