Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli Şehir Hastanesi Su Polemiği Meclisi Kilitledi
Denizli Şehir Hastanesi Su Pol...
16:34Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden Kayak Merkezi açıklaması
Denizli Büyükşehir Belediyesi'...
15:43Denizli'de Toprak Kayması; Hızlı Müdahaleyle Yollar Açıldı
Denizli'de Toprak Kayması; Hız...
15:37Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin Temeli Atıldı
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin T...
Denizli’nin Çivril ilçesinde doğum sancıları başlayan bir kadın, hastaneye yetişemeden ambulansta bebeğini dünyaya getirdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.09.2025 - 10:56
Güncelleme: 18.09.2025 - 10:56
Denizli’nin Çivril ilçesinde doğum sancıları başlayan bir kadın, hastaneye yetişemeden ambulansta bebeğini dünyaya getirdi.
Doğum sancılarının başlaması üzerine yakınları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istendi. Eve gelen 112 Acil Sağlık ekibi, gebe kadını ambulansa alarak hastaneye sevk etmek istedi. Ancak yol sırasında doğum başladı.
Ambulans ekibinde görevli paramedik Selçuk Karaca ile acil tıp teknisyenleri Barış Eren ve Günay Kara, doğumu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. 48 santimetre boyunda ve 3 kilo 580 gram ağırlığında dünyaya gelen bebek ile annesi, yapılan ilk kontrollerin ardından hastaneye götürüldü.
Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir