Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli-Serinhisar yolu üzerinde devam eden yol yapım çalışmaları, sürücülerin dikkatli olmasını zorunlu kılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün duyurusuna göre, yolun 24 ile 28. kilometreleri arasında sürdürülen çalışmalar nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.04.2025 - 05:10
Güncelleme: 20.04.2025 - 05:10
DENİZLİ HABER – Sürücülerin özellikle bu güzergahta trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle vurgulanırken, bölgedeki geçici trafik düzenlemeleri kapsamında zaman zaman yavaşlama ve kısa süreli duraksamalar yaşanabiliyor.
TÜRKİYE GENELİNDEKİ DİĞER YOL ÇALIŞMALARI
Denizli-Serinhisar yolunun 24-28. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.
İzmit-Kandıra-Kefken yolu: 19-40. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Kırıkkale-Konya yolu: Bahşili-Karakeçili-Kulu ayrımı mevkisindeki 28-33. kilometrelerde, toprak işleri nedeniyle Kırıkkale-Konya yönü kapalı; ulaşım diğer yönden iki yönlü olarak veriliyor.
Kürtün-Torul yolu: 16-45. kilometreleri arasında şev temizlik çalışmaları nedeniyle yol kısa süreli ulaşıma kapatılıyor.
Malatya-Gölbaşı yolu: 2-4. kilometrelerdeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.
Gaziantep-Nizip-Birecik yolu: 42-50. kilometrelerdeki çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor.
Beyşehir-Isparta yolu: 25-44. kilometrelerdeki yol çalışmaları nedeniyle kontrollü trafik akışı devam ediyor.
Bursa-Karacabey yolu: 7-8. kilometrelerdeki yapım çalışması nedeniyle trafiğe kapatıldı, ulaşım servis yolundan sağlanıyor.
Van-Özalp yolu: 5-6. kilometrelerdeki kavşak çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü sağlanıyor.
Taşkent-Başyayla yolu: 0-1. kilometredeki köprü yapım çalışmaları sürüyor, sürücüler trafik işaretlerine uymaya davet ediliyor.
SEO kelimeleri: Denizli yol çalışması, Serinhisar trafik düzenlemesi, Denizli ulaşım durumu, yol yapım uyarısı, Karayolları Genel Müdürlüğü duyuru
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir