Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de cinayet ve intihar! Geriye ‘Seni çok seviyorum’ notu kaldı

Denizli’de yaşanan kan donduran olayda, bir adam önce birlikte olduğu kadını bıçaklayarak öldürdü, ardından kendini asarak yaşamına son verdi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 26.07.2025 - 10:50 Güncelleme: 26.07.2025 - 10:50
Denizli’de cinayet ve intihar! Geriye ‘Seni çok seviyorum’ notu kaldı

Olay, dün akşam saatlerinde Serinhisar ilçe merkezi Orta Mahallede yaşandı. 

Edinilen bilgilere göre, Ali Özlemiş isimli şahıs, bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı öğrenilen Nurcan Özkul ile kendisine ait evde bir araya geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ali Özlemiş, eline aldığı bıçakla Nurcan Özkul’u öldürdü. Daha sonra cep telefonundan işte olan eşi C.Ö.’ye “Seni çok seviyorum” yazılı bir mesaj gönderen Özlemiş, kendisini asarak intihar etti.

Saat 18.00 sıralarında işten eve dönen C.Ö., eşini ve Nurcan Özkul’u kanlar içinde hareketsiz buldu. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki şahsın da hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde bulunan “Seni çok seviyorum” mesajı, yaşanan trajediyi daha da derinleştirdi.

 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !