Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de Kocabaş Cezaevi yakınlarındaki dere yatağında bir erkek cesedi bulundu. Cesedi, bölgede hayvan otlatan bir çoban fark ederek durumu jandarmaya bildirdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 05.05.2025 - 14:42
Güncelleme: 05.05.2025 - 14:42
Olay, Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede hayvan otlatan çoban Kocabaş Cezaevi yakınlarındaki dere yatağında hareketsiz halde bulunan bir kişi belirledi. Çoban, durumu jandarmaya bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Ceset, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.
Jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Cesedin kimliğinin ve ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.
Detaylar geliyor...
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir