Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli Şehir Hastanesi Su Polemiği Meclisi Kilitledi
Denizli Şehir Hastanesi Su Pol...
16:34Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden Kayak Merkezi açıklaması
Denizli Büyükşehir Belediyesi'...
15:43Denizli'de Toprak Kayması; Hızlı Müdahaleyle Yollar Açıldı
Denizli'de Toprak Kayması; Hız...
15:37Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin Temeli Atıldı
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin T...
Denizli’de Kaynarca Deresi çevresine gelişi güzel bırakılan atıklar, dereyi çöplüğe çevirirken suyun doğal akışını da olumsuz etkiledi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 16.09.2025 - 14:00
Güncelleme: 16.09.2025 - 14:00
Denizli’de Kaynarca Deresi, çevreye atılan çöpler nedeniyle adeta çöplüğe dönüştü. Dere kenarına gelişi güzel bırakılan plastik poşetler, cam şişeler ve evsel atıklar, hem görüntü kirliliğine yol açıyor hem de suyun doğal akışını olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar, yetkililerden bölgenin temizlenmesini ve atıkların kontrol altına alınmasını talep ediyor.
Çevre uzmanları, derelere atılan çöplerin ekosisteme zarar verdiğini ve su canlılarının yaşamını tehdit ettiğini belirterek, halkı duyarlı olmaya çağırdı. Yetkililer, düzenli denetimlerin artırılacağını ve Kaynarca Deresi’nin temizlenmesi için çalışmaların başlatılacağını açıkladı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir