Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’nin Çameli ilçesinde dünyaevine giren Samet ve Gülcan Bozbey, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası’nda düğünü durdurarak saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.11.2025 - 17:31
Güncelleme: 10.11.2025 - 17:31
Çameli’ye bağlı Taşçılar Mahallesi’ndeki törende genç çift, eğlence sürerken programı kesti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına önce saygı duruşunda bulunuldu, ardından davetlilerle birlikte İstiklal Marşı okundu.
DUYARLI DÜĞÜN ANINA ARA VERİLDİ
Genç çift, en mutlu günlerinde “10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası”na kayıtsız kalmadı. Düğün müziği kesildi, salon sessizliğe büründü.

SAMET VE GÜLCAN BOZBEY’DEN ANLAMLI DAVRANIŞ
Samet ve Gülcan Bozbey çifti, saygı duruşunun ardından misafirleri İstiklal Marşı’nı hep birlikte söylemeye davet etti. Kısa süreli anma, salonda duygu dolu anlar yaşattı.

DAVETLİLERDEN TAM DESTEK
Aileler ve konuklar uygulamayı alkışlarla karşılayarak örnek duyarlılığı takdir etti. Tören, anmanın ardından kaldığı yerden devam etti.
_google_ers_1762785043.jpg)
ÇAMELİ’DE ÖRNEK ANMA
Davetliler, “Gençlerin bu hassasiyeti hepimize gurur verdi” yorumunu yaparken, düğünde sergilenen tutum sosyal medyada da beğeni topladı.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir