Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Denizli’de uzun süredir atıl durumda olan eski havuzlu köşk, balicilerin meskeni oldu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine gelen polisi görünce kaçan gençlerin, polis gittikten sonra yine aynı yere dönerek bali çekmeye devam ettiği öğrenildi. Vatandaşlar, soruna kalıcı çözüm bulunmasını istiyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 25.02.2023 - 00:10
Güncelleme: 25.02.2023 - 00:10
Denizli’nin Pamukkale ilçesi Siteler Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi ile Ulus Caddesi kavşağında bulunan eski havuzlu köşk, balicilerin meskeni haline geldi. Bir dönem bar olarak işletilen ardından uzun süredir de kalıcı olarak kapalı olan mekan, gündüz ve gece saatlerinde bali çekenlerin işgaline uğruyor.
POLİS GELİNCE KAÇIYORLAR
Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisi gören balicilerin, polisin gitmesinin ardından yeniden köşke geri döndüğü öğrenildi. Çocukların da mekanda bali çektiği öğrenildi. Duruma isyan eden mahalleli, “Sürekli baliciler ve uyuşturucu çeken buraya geliyor. Gece ve gündüz burada bali çekiyorlar. Güvenlik sorunu var. İhbar ediyoruz, polis geliyor. Polisi görünce kaçıyorlar. Polis gidince geri dönüyorlar. Soruna kalıcı çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.