Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli'de evlenecek çiftlere 50 bin TL'lik düğün desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki kırsal mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi çiftlere yönelik Evlilik Desteği Projesi başlattı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 10.07.2025 - 15:45 Güncelleme: 10.07.2025 - 15:45
Denizli'de evlenecek çiftlere 50 bin TL'lik düğün desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin dışında kalan 17 ilçedeki kırsal mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi çiftlere yönelik Evlilik Desteği Projesi başlattı. Proje kapsamında, belirlenen kriterleri sağlayan çiftlerin 50 bin TL’ye kadar olan düğün masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Pamukkale ve Merkezefendi ilçeleri dışındaki kırsal mahallelerde geçerli olan projeye, www.denizli.bel.tr adresinden online başvuru yapılabiliyor. Sosyal yardımlarıyla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, evlilik hayali kuran ancak ekonomik nedenlerle düğün yapamayan genç çiftlere bu projeyle umut olmayı hedefliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, dayanışma yolculuklarını büyüterek sürdürdüklerini belirterek, “Ülkemizde derinleşen ekonomik sorunlar kırsaldaki genç çiftlerimizi daha çok etkiliyor. Onların evlilik yolculuğuna bir nebze katkı sunmak istiyoruz. Sosyal yardımlarımızla hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !