Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de Fuhuş Ve Konsomatris Operasyonu

Denizli’de il merkezi ve Buldan ilçelerinde yapılan fuhuş ve konsomatris operasyonunda fuhuş olayına karışan 2 şahıs ile konsomatrislik yapan 7 kadın hakkında işlem yapıldı. Fuhşa karışan 2 kişiye ise bin 580 lira para cezası verildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 27.09.2020 - 21:40 Güncelleme: 27.09.2020 - 21:40
Denizli’de Fuhuş Ve Konsomatris Operasyonu

Denizli’de 21-27 Eylül tarihleri arasında 492 işyeri ile ikamet kontrol edildi. Yapılan denetimlerde Buldan ilçesinde bulunan içkili bir mekanda yapılan kontrollerde 7 kadının konsomatris olarak çalıştığı belirlenirken, yine aynı işyerinde bulunmaması gereken 18 yaş altı 2 kişinin de mekanda olduğu tespit edildi. Yapılan denetimlerde tutanak tanzim edilmiş, işyeri sahibine TCK 194 gereğince adli işlem yapıldı. Kesilen ceza miktarı hakkında ise açıklama yapılmadı.

2 KİŞİYE FUHUŞ CEZASI

Yine aynı tarihler arasında il merkezinde yapılan denetimlerde ise fuhuş olayına karışan 2 kişiye toplamda bin 580 lira para cezası verildi.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !