Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’nin Honaz ilçesinde orman yangını çıktı. Honaz Tüneli Cankurtaran çıkışında örtü alanında başlayan yangın kısa sürede ormanlık alana sıçradı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 23.08.2025 - 15:39
Güncelleme: 23.08.2025 - 15:39
Denizli’nin Honaz ilçesinde orman yangını çıktı. Honaz Tüneli Cankurtaran çıkışında örtü alanında başlayan yangın kısa sürede ormanlık alana sıçradı. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen alevlere Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
Yangına karadan çok sayıda arazöz ve itfaiye aracı, havadan ise helikopterlerle müdahale edilirken, çevre belediyelerden de destek ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.
Yetkililer, vatandaşların bölgeye girmemesi ve ekiplerin çalışmalarını kolaylaştırması için uyarılarda bulundu.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir