Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’de, araç içerisinde oturdukları sırada sopa, bıçak ve silahla saldırıya uğrayan 2 arkadaş ağır yaralandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 22.08.2025 - 19:19
Güncelleme: 22.08.2025 - 19:19
Olay, geçtiğimiz günlerde Çal ilçesi Akkent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köy çıkışında araçlarında oturan Ö.K. (32) ile arkadaşı M.M.T. (22), husumetli oldukları D.O.A. (30) ve kardeşi M.A.’nın (19) saldırısına uğradı. Ellerindeki sopa ve bıçaklarla otomobile saldıran iki kardeş, gençleri göğüs, kol ve karın bölgelerinden yaraladı.
Kanlar içinde kalan yaralılar, aracı çalıştırarak köy meydanına kadar kaçmayı başardı. Saldırganların ise arkalarından tabancayla ateş ettiği öğrenildi. Yaralılar, yakınları tarafından Çal Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından durumu ağır olan Ö.K. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine, M.M.T. ise Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.
Jandarma ekipleri saldırgan kardeşleri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aldığı bıçak darbesi akciğerine isabet eden M.M.T.’nin tedavisinin ardından taburcu edildiği, Ö.K.’nin ise yoğun bakımda yaşam mücadelesinin sürdüğü belirtildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir