Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Naciye Algan evinde iple asılı halde bulundu. Yakınları tarafından sabah saatlerinde fark edilen üzücü olay, mahallede büyük bir şok yarattı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Algan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 03.10.2024 - 05:52
Güncelleme: 03.10.2024 - 05:52
İlçeye bağlı Helvacılar Mahallesi'ndeki evinde sabah saatlerinde tavana asılı halde bulunan Naciye Algan, yakınları tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Evli ve iki çocuk annesi olan Algan’ın ölüm haberi aileyi ve mahalle sakinlerini yasa boğdu.
Yakınları, Naciye Algan’ın bir süredir psikolojik rahatsızlık yaşadığını ve bununla ilgili olarak tedavi gördüğünü ifade ettiler. Olayın ardından, kadının ölüm sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.