Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli-Uşak karayolunda meydana gelen kafa kafaya çarpışma sonucu 5 kişi yaralandı. Çivril Menteş Kavşağı’ndaki kaza trafiği aksattı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.07.2025 - 17:16
Güncelleme: 19.07.2025 - 17:16
Denizli ile Uşak arasındaki karayolunun Çivril Menteş Kavşağı mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 64 BN 841 plakalı araç ile 03 ABR 271 plakalı araç çarpıştı. Kazanın ardından her iki araçta büyük maddi hasar oluşurken, araçlarda bulunan beş kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza, bölgede bir süreliğine trafiğin kontrollü şekilde tek şeritten verilmesine neden oldu.
_google_ers_1752934420.jpeg)
Görgü tanıklarının aktardığına göre, Uşak istikametine ilerleyen 64 BN 841 plakalı araç, Menteş Kavşağı’ndan ana yola girmeye çalışan 03 ABR 271 plakalı araçla çarpıştı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle araçlardan biri orta refüje savrularak ancak durabildi.
_google_ers_1752934438.jpeg)
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Araçlardaki beş yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
_google_ers_1752934454.jpeg)
Kaza nedeniyle bölgede oluşan araç yoğunluğu nedeniyle trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir