Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’de iki otomobilin çarpıştığı kazada, araçlardan birisi ikiye bölündü, 2 sürücü yaralandı. Vatandaşlar, sık sık kazaların yaşandığı kavşakta önlem alınmasını istedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.05.2025 - 11:42
Güncelleme: 08.05.2025 - 11:42
Denizli’de Korkutan Kaza; Otomobil İkiye Bölündü, 2 Yaralı
Kaza, Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Osman Gazi Caddesi Gümüşler Kavşağı’nda meydana geldi, Edinilen bilgilere göre, kontrolsüz kavşaktan U dönüşü yapmak isteyen 20 GB 965 plakalı otomobil, Osman Gazi Caddesi’nde seyir halinde olan 35 BEF 711 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Tofaş marka araç ikiye bölünürken, motor parçaları çevreye savruldu.
Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kaza nedeniyle trafik bir süre polis kontrolünde tek şeritten sağlandı. İkiye bölünen araç ve diğer otomobil çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Bölge sakinleri, kontrolsüz kavşakta sık sık kazaların yaşandığını ifade ederek, yetkililerden önlem alınmasını talep etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir