Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli'de krom madeninde meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi, 24 saatlik çalışma sonunda sağ olarak kurtarıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 13.09.2025 - 16:03
Güncelleme: 13.09.2025 - 16:03
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Karaismailler Mahallesi’nde, Kromtaş firmasına ait krom madeninde dün saat 15.30’da meydana gelen göçükte mahsur kalan iki işçi sağ salim çıkarıldı. Önce Ömer Duran, kısa süre sonra ise Hüseyin Turan bulunduğu yerden kurtarıldı. Her iki işçi de ambulansla hastaneye sevk edildi; yapılan ilk kontrollerde sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Göçüğün, maden ocağı girişinden yaklaşık 20 metre içeride henüz belirlenemeyen bir nedenle oluştuğu, ekiplerin işçilerle göz ve ses teması kurarak süreci yönettiği belirtildi.
AFAD, UMKE, jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bölgedeki madenlerde görev yapan profesyonel madenciler destek verdi. Ocakta devam eden toprak kaymaları nedeniyle çalışmalar hassasiyetle yürütüldü; göçüğün oluşturduğu birikintiler kamyonlarla dışarı taşındı.
İki işçinin tedbir amaçlı gözlem altında tutulduğu, kurtarma operasyonunun güvenlik taramaları ve enkaz kaldırma işlemleriyle tamamlanacağı bildirildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir