Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de Nüfus müdürlükleri LGS için açık olacak

15 Haziran 2025 Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi öğrencilerin kimlik kartı gibi ihtiyaç duyabilecekleri belgeleri temin edebilmesi amacıyla, Denizli Valiliği tarafından önemli bir açıklama yapıldı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 13.06.2025 - 22:59 Güncelleme: 13.06.2025 - 22:59
Denizli’de Nüfus müdürlükleri LGS için açık olacak

Valilikten yapılan duyuruda, LGS’ye girecek öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için tüm ilçe nüfus müdürlüklerinin 15 Haziran 2025 Pazar günü saat 07.30 ile 12.30 arasında açık olacağı bildirildi. Sınav günü eksik belgesi olan öğrenciler bu saatler arasında müdürlüklere başvurarak işlemlerini gerçekleştirebilecek.

İŞLEMLER RANDEVUSUZ YAPILACAK

Valilik açıklamasında, söz konusu işlemlerin tamamen randevusuz olarak yürütüleceği vurgulanarak, öğrencilerin ya da velilerin önceden randevu almasına gerek olmadığı belirtildi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !