Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de seyir halindeki bir otomobile hafif ticari araçtan inen şüpheli tarafından ateş açıldı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 06.10.2025 - 10:20
Güncelleme: 06.10.2025 - 10:20
Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Yenişafak Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı kanlı bitti. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki bir otomobile yaklaşan hafif ticari araçtan inen kimliği belirsiz kişi, otomobildekilere rastgele ateş açtı.
Saldırıda araçta bulunan bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Saldırgan, aracını olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis ekipleri, firari şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir