Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’de yaklaşık 10 yıldır Buldan’da görev yapan ve ilçede Hemşo olarak tanınan polis memuru Mehmet Çomak, hayatını kaybetti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 25.08.2025 - 08:23
Güncelleme: 25.08.2025 - 08:23
Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Ercan Yangöz Polis Merkezi Amirliği’nde 2015 yılından bu yana görev yapan, halk arasında “Hemşo” olarak bilinen Polis Memuru Mehmet Çomak (52), yaşamını yitirdi. Aslen Denizli’nin Çal ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Çomak, 23 Ağustos günü ikametinde rahatsızlanarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde vefat etti.
Merhum Polis Memuru için bugün saat 14.00’te Buldan Alanyazı Meydanı’nda resmi tören düzenlenecek. Törenin ardından Çal ilçesi Develiler Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir