Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
15:395 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde Anlamlı Buluşma
5 Aralık Dünya Kadın Hakları G...
15:35Cengiz Bektaş İçin Kitap Lansmanı Yapılacak
Cengiz Bektaş İçin Kitap Lansm...
Denizli’de motor kısmından alev alan ambulans, sürücünün hızlı müdahalesi ve itfaiyenin çalışmasıyla büyümeden söndürüldü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 04.12.2025 - 09:47
Güncelleme: 04.12.2025 - 09:47
Denizli’nin Buldan ilçesinde seyir halindeki bir ambulansta çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, Denizli İl Sağlık Müdürlüğüne ait ve sürücülüğünü İ.Y.’nin yaptığı 20 AAF 365 plakalı ambulans, Doğanköy Mahallesi yol ayrımına geldiği sırada motor kısmından duman yükselmeye başladı.
Durumu fark eden sürücü, aracı güvenli bir noktaya çekerek yangına ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alarak ambulansın diğer bölümlerine sıçramasını önledi.
Yüksek hararetten kaynaklandığı öğrenilen yangında ambulansın motor bölümünde maddi hasar meydana geldi. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın olmaması ise teselli oldu. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir