Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’de uzun süredir devam eden Antalya karayolu üzerindeki Tavas Makası yol yapım çalışmaları tamamlandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.05.2025 - 18:31
Güncelleme: 27.05.2025 - 18:31
DENİZLİ HABER – Denizli’de uzun süredir devam eden Antalya karayolu üzerindeki Tavas Makası yol yapım çalışmaları tamamlandı. Özellikle hafta sonlarında yoğun trafik kuyruklarının yaşandığı ve Denizli yönünde geçişlerin tek şeritten sağlandığı bölgede, sürücüler artık rahat bir nefes alacak. AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
Kurban Bayramı öncesinde Tavas Makası ile Serinhisar bağlantı yolunun tamamen trafiğe açılacağını belirten Subaşıoğlu, “Ramazan Bayramı’nda Cankurtaran yolunu açmıştık, şimdi de verdiğimiz bir sözü daha tutarak Tavas makasını hizmete açıyoruz” dedi.
Subaşıoğlu, “Yolun açık Denizli. Kurban Bayramı’nda Tavas makası ve Serinhisar bağlantı yolu vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir