Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de tefeci operasyonu! Jandarma suçüstü yakaladı

Denizli’nin Beyağaç ilçesinde, jandarma ekipleri tefecilik suçuna yönelik önemli bir baskın düzenledi. Kale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, 1 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda suç unsuru ele geçirildi. Çalışmalar, halkın huzurunu koruma amacıyla hız kesmeden sürüyor.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 28.02.2025 - 17:56 Güncelleme: 28.02.2025 - 17:56
Denizli’de tefeci operasyonu! Jandarma suçüstü yakaladı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, tefecilik suçuna karşı yürüttüğü operasyonlara devam ediyor. Kale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Beyağaç ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalandı.

Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda çok sayıda belge ve yasadışı malzeme ele geçirildi.

ŞÜPHELİNİN ÜZERİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

Operasyonda 38 adet boş senet, 3 banka dekontu, 2 ruhsatsız av tüfeği, 1 sikke ve 1 cep telefonu ele geçirildi. Jandarma ekipleri, bu materyalleri muhafaza altına alarak detaylı inceleme başlattı.

Yetkililer, bölgede tefecilik suçuna karşı denetimlerin sıklaştırıldığını belirtti.

ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Yakalanan şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Jandarma ekipleri, suçla mücadelede kararlı olduklarını ve Denizli’nin güvenliğini sağlamak için çalışmaların kesintisiz süreceğini vurguladı.

JANDARMA TEFECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için yasa dışı faaliyetlere karşı operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !