Denizli'de hava taksi dönemi resmen başladı. Denizlili girişimci Hüseyin Ümit Ercan tarafından hayata geçirilen Denizli Hava Taksi projesinin açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yapıldı.
Pamukkale’deki açılışı Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı. Açılışı yapılan hava taksinin ilk yolcuları ise Karahan ve Zolan oldu. Güney Ege Kalkınma Ajansı desteği ile hayata geçirilen proje kapsamında hava taksiyi kullanan Ercan, isteyene kısa bir Denizli turu, isteyene turistik gezi, isteyene de Antalya, Muğla ve İzmir'e hava taksi yoluyla ulaşımı sağlayacak. 15 yıldır yamaç paraşütü yapan Ercan, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden gerekli lisansını aldı.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.