Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizlili hakem genç yaşta hayatına son verdi

Denizli’de 33 yaşındaki hakem Muratcan Ilgaz, evinde sodyum nitrat içerek intihar etti. Cansız bedenine kötü kokuların gelmesiyle 4 gün sonra ulaşıldı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 20.07.2025 - 17:39 Güncelleme: 20.07.2025 - 17:39
Denizlili hakem genç yaşta hayatına son verdi

Pamukkale’de yaşayan 33 yaşındaki futbol hakemi Muratcan Ilgaz, iddiaya göre evinde sodyum nitrat içerek yaşamına son verdi; cansız bedeni, komşuların kötü kokulardan şüphelenmesiyle 4 gün sonra bulundu.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi’ndeki apartmanda meydana geldi. Bir süredir haber alamayan yakınları ve apartman sakinleri, daireden yayılan ağır koku üzerine polisi aradı. Çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, genç hakemin yaşamını yitirdiğini belirledi.

SODYUM NİTRAT İLE İNTİHAR
Olay yeri incelemesinde Muratcan Ilgaz’ın sodyum nitrat içerek canına kıydığı tespit edildi. Yakın çevresinin aktardığına göre hakem, bir süredir maddi çıkmazlar yaşıyor ve içine kapanıyordu. Ailesiyle de son günlerde görüşmediği iddia edildi.

SPOR CAMİASI YASTA
Amatör liglerde uzun süredir düdük çalan Ilgaz’ın ani ölümü, Denizli spor dünyasında derin üzüntü yarattı. Hakem arkadaşları ve kulüpler, sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşarak “adil ve çalışkan” olarak niteledikleri meslektaşlarına veda etti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Muratcan Ilgaz’ın cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmasını çok yönlü sürdürüyor.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !