Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Denizli’nin ilk yeminli mali müşaviri olan Ahmet Akif Ercan, korona virüs tedavisi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Hayırsever kişiliği ile bilinen Ercan, bir dönem Denizlispor yöneticiliği de yapmıştı. Ercan, bugün Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 29.09.2021 - 05:06
Güncelleme: 29.09.2021 - 05:06
Edinilen bilgiye göre bir süre önce rahatsızlanan Denizli’nin ilk yeminli mali müşaviri Ahmet Akif Ercan, durumunun ağırlaşmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Daha önce organ nakli yapılarak hayata yeniden tutunan Ercan’ın kaldırıldığı hastanede korona virüs tedavisi gördüğü öğrenilirken, acı haber dün geldi.
Ercan, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ercan, bugün saat 14’te kılınacak olan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.
HAYIRSEVER KİŞİLİĞİ İLE BİLİNİYORDU
Ahmet Akif Ercan, Denizli’de hayırsever kişiliği ile biliniyor. Denizli eğitimine çok sayıda okul kazandıran Ercan, bir dönem Denizlispor yöneticiliği de yapmıştı.