Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Denizli, depremde hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Emre Yalçın, eşi Tuğba Yalçın ve kızları Alya Yalçın, sonsuzluğa uğurladı. Kılınan cenaze namazına protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 12.02.2023 - 05:56
Güncelleme: 12.02.2023 - 05:56
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde oturdukları binanın enkazı altında kalan Jandarma Astsubay Üstçavuş Emre Yalçın, eşi Tuğba Yalçın ve kızları Alya Yalçın hayatını kaybetti. Memleketi Denizli olan baba Emre Yalçın'ın Gaziantep-İslahiye Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli olduğu öğrenildi. Acı haberi alan aile gözyaşlarına boğulurken, işlemlerin ardından ailenin cenazeleri Denizli’ye getirildi.
Baba ocağında alınan helalliğin ardından baba, anne ve kızları Merkezefendi Gümüşler Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Askeri törenin düzenlendiği cenaze namazında aile ayakta durmakta güçlük çekti. Cenaze namazına Denizli protokolü de katıldı.


