Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Dev Rus Helikopteri Denizli’ye İndi

Denizli Çardak Havalimanı'nın dün dev bir misafiri vardı. Türkiye'nin en büyük yangın söndürme helikopteri yakıt ikmali için Çardak'a indi. 20 tona kadar su taşıyabilen dev helikopterin Antalya'da bir yangına müdahale ettikten sonra Çardak havalimanında yakıt ikmali yaptığı öğrenildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 24.07.2020 - 06:15 Güncelleme: 24.07.2020 - 06:15
Dev Rus Helikopteri Denizli’ye İndi

Türkiye'de orman yangınları için hayati önem sahip hava müdahalelerinin kaptan pilotu konumundaki Mi-26 tipi dev helikopter dün Denizli Çardak Havalimanı'na iniş yaptı. Dev helikopterin Muğla Milas'ta yangınlara müdahale için konuşlandırıldığı, Antalya Manavgat'ta bir yangına müdahale ettikten sonra yakıt ikmali için Çardak'a indiği öğrenildi.

RUS YAPI DEV HELİKOPTER

Rus yapımı dev helikopter Askeri ve sivil ihtiyaçlara cevap verebilecek bir ağır nakliye helikopteri olarak geliştirildi.Mi-26 Halo, ağırlığı Mi-6'dan az miktarda fazla olmasına rağmen yaklaşık 20 tonluk bir yükü taşıyabilir.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !