Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
DTO’dan yeni veriler: Üye sayısı 23 bin 621’e çıktı
DTO’dan yeni veriler: Üye sayı...
15:51Çardak’ta 60 sporcu Kadınlar Günü için sahadaydı
Çardak’ta 60 sporcu Kadınlar G...
15:47Babadağ’da iftar sofrasında Kadınlar Günü unutulmadı
Babadağ’da iftar sofrasında Ka...
15:27Denizli'de Deprem Korkusu Sürüyor; 5 Saatte 100 Artçı
Denizli'de Deprem Korkusu Sürü...
Denizli’nin önde gelen tekstil firmalarından Gürlesin Tekstil’in geleneksel hale getirdiği Gürlesin İndirim Çadırı, açıldı. 9.kez kapılarını açan indirim çadırında sezon sonu ürünler inanılmaz fiyatlarla satılıyor. İndirim çadırında çoraplar 7.90’a çamaşırlar 16.90’a pijama takımları 149.90’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 04.04.2024 - 05:05
Güncelleme: 04.04.2024 - 05:05
Denizli’nin önde gelen tekstil firmalarından Gürlesin Tekstil’in gelenek haline getirdiği Gürlesin İndirim Çadırı, açıldı. Gürlesin Tekstil’in Kumkısık Mahallesi’ndeki fabrikasının bahçesinde açılan indirim çadırının açılışı Gürlesin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gürlesin’in katılımıyla yapıldı. Dualarla açılan çadır, her gün yenilenen stoklarla markalı ürünleri uygun fiyata müşteriyle buluşturacak.

9. KEZ KAPILARINI AÇTI
Haftanın yedi günü açık olacak olan Gürlesin İndirim Çadırı, 9.kez kapılarını müşterilerine açtı. İndirim Çadırı, her gün 10-19 saatleri arasında hizmet verecek. Sezon sonu kampanyalı ürünler, yazlık, kışlık ve mevsimlik ürünler, atlet, boxer, külot, t-shirt, pijama, tek alt çeşitleri indirim çadırından alınabilecek. Gürlesin İndirim Çadırı hem markalı ürünlerin seri sonu hem de uygun fiyatlı ürünlerle dikkat çekiyor. Ailecek alışveriş için bütçeye uygun. Uygun maliyet açısından önümüzdeki kış için termal body, termal alt, termal çoraplar da İndirim Çadırında satılıyor.

GÜRLESİN İNDİRİM ÇADIRI KUMKISIK’TA
Ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu Gürlesin İndirim Çadırı, Gürlesin Tekstil’in Kumkısık Mahallesi’ndeki fabrikasının bahçesinde açıldı. İzmir yolu üzerinde bulunan İndirim Çadırı, Çevre yolu kavşağının hemen yanında bulunuyor. Ailecek alışverişe uygun olan indirim çadırında otopark problemi de bulunmuyor.
Çorap 7,90 TL
Çamaşır 16,90 TL
Boxer. 24,90 TL
Atlet. 29,90 TL
T Shirt. 79,90 TL
Pijama Tk. 149,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışta, stoklarla sınırlı bu ürünleri kaçırmayın.

