Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’nin Honaz ilçesinde, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen orman yangınına ekipler karadan ve havadan müdahale ediyor. Yangın bölgesinde yoğun bir çalışma yürütülüyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.08.2025 - 14:46
Güncelleme: 10.08.2025 - 14:46
Yangın, bugün saat 13.30 sıralarında Karaçay Mahallesi Kuşoğlu mevkiindeki ormanlık alanda çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda kara ve hava ekibi sevk edildi.

3 HELİKOPTER VE 78 PERSONEL SEFERBER OLDU
Denizli Orman Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda yangına havadan 3 helikopter müdahale ediyor. Karada ise 10 arazöz, 4 ilk müdahale aracı, 1 iş makinesi ve 78 yangın söndürme işçisi görev yapıyor. Ekipler, alevlerin yerleşim alanlarına ulaşmaması için yoğun çaba gösteriyor.

KÖYLÜLERDEN ÖRNEK DAYANIŞMA
Yangın bölgesinde yaşayan köylüler, kazma, kürek, traktör ve su tankerleriyle söndürme çalışmalarına destek veriyor. Rüzgarın zaman zaman yön değiştirmesi ekiplerin işini güçleştirirken, müdahale hız kesmeden devam ediyor.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir