Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Horoz Kart ile sosyal yardımlar hak sahiplerine kartla ulaşıyor. Bülent Nuri Çavuşoğlu “Yalnız değilsiniz” diyerek destek almayan ihtiyaç sahiplerini başvuruya çağırdı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 11.11.2025 - 11:08
Güncelleme: 11.11.2025 - 11:08
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal destek uygulaması Horoz Kart, gıda ve temel ihtiyaç yardımlarını hak sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor. Göreve geldikten kısa süre sonra hayata geçirilen Horoz Kart ile sosyal yardıma muhtaç vatandaşlar, emekli ikramiyesi ve yeni doğum yapan annelere yönelik destekleri düzenli biçimde almaya devam ediyor. Yardımlar kartlara yükleniyor; vatandaşlar, kent genelindeki yaklaşık 150 anlaşmalı esnaftan kredi kartı ile alışveriş yapar gibi ihtiyaçlarını temin edebiliyor.
SAHADA TESPİT, ADRESE TESLİM DESTEK
Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki sosyal hizmet uzmanları ve sosyologlar, her gün farklı bölgelerde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ediyor. Mahalle muhtarları ve STK’larla kurulan işbirliğiyle desteklerin doğru adrese ulaşması için titiz bir süreç yürütülüyor.
DESTEKLER KESİNTİSİZ SÜRÜYOR
Geçen yılın haziranından bu yana Horoz Kart üzerinden yürütülen destekler kesintisiz şekilde sahiplerine ulaştırıldı. Uygulama, hem ihtiyaç sahiplerinin onurunu koruyarak alışveriş yapmasına imkân tanıyor hem de yerel esnafın kazanmasını sağlıyor.
BAŞKAN BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU: “YALNIZ DEĞİLSİNİZ”
Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ekiplerimiz gerçek ihtiyaç sahibine ulaşmak için sahada sürekli inceleme ve araştırma yapıyor. Burada tek bir gayemiz var. Asıl ihtiyaç sahibine, onurunu incitmeden ulaşmak” dedi. Ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, destek almayan ihtiyaç sahiplerini başvuruya davet eden Çavuşoğlu, “Yalnız değilsiniz. Göreve geldiğimizde verdiğimiz ‘Bu şehrin kaynakları, bu şehrin insanına harcanacak’ sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
BAŞVURU ÇAĞRISI
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi olduğu halde henüz yardım almamış vatandaşları Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na başvurmaya davet etti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir