Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki orman yangınında yaralanan Denizlili orman işçisi Kader Dereli, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.07.2025 - 10:28
Güncelleme: 27.07.2025 - 10:28
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde başlayan ve Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine sıçrayan orman yangınında yaralanan orman işçisi Kader Dereli, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Denizli’den yangına müdahale için gelen ekipte yer alan Dereli, alevlerin arasında kalarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan işçi, hızla hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı.
Hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Dereli’nin vücudundaki yanıklar nedeniyle bir ameliyat daha geçirdiği ve Yoğun Bakım Servisi’nde gözetim altında tutulduğu öğrenildi. Sağlık durumunun iyiye gittiği ancak kritik sürecin devam ettiği belirtildi.
Alevlerin aniden parlaması sonucu 10 görevli personelin şehit olduğu yangında, yaralı kurtarılan Kader Dereli’ye geçmiş olsun dilekleri sürüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eskişehir Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek Kader Dereli’nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun temennisinde bulundu. Şehit olan Tolunay Kocaman ve Eyüp Dereli’nin ailelerine de taziye ziyaretinde bulunan Bakan Göktaş, devletin yaraları sarmak için sahada olduğunu ifade etti.
Bakan Göktaş açıklamasında, “Hastanemizde 1 yaralımız var, durumu iyiye gidiyor ve çok yakın takip ediliyor. Psikososyal destek ekiplerimizle bölgede 490 kişiye destek sağladık. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir