Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli Teleferik İçin “En Uygun Fiyat” Vurgusu: Kıyas Tablo...
Denizli Teleferik İçin “En Uyg...
17:50Pamukkale’de Gündüz Bakımevi Hızla Yükseliyor
Pamukkale’de Gündüz Bakımevi H...
15:57Büyükşehir’den 65 yaş üstüne dijital eğitim desteği
Büyükşehir’den 65 yaş üstüne d...
15:56Bağbaşı Gençlik Merkezi’ndeki İş Yerleri İçin İhale 28 Ocak’...
Bağbaşı Gençlik Merkezi’ndeki...
Muğla’da 27 Temmuz’da motosiklet kazasında ağır yaralanan Denizlili sürücü Emrah Çimentepe, yaklaşık 2 hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 11.08.2025 - 12:28
Güncelleme: 11.08.2025 - 12:28
Kaza, Bodrum ilçesi Peksimet Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 46 yaşındaki Emrah Çimentepe, motosikletinin gidon hakimiyetini kaybederek çöp konteynerine çarptı. Kaskı takılı olduğu belirtilen sürücü, çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası ve aşçı olan Çimentepe, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine gönderildi.
Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, caddede ilerleyen motosikletin çöp konteynerine çarptığı, ardından çevredeki vatandaşlar ve minibüs şoförünün yaralıya yardım için koştuğu görüldü.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir