Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Kiralık apart dairesine gizli kamera yerleştiren ev sahibi, kız öğrencileri hedef aldı; mahrem görüntüleri kaydettiği ortaya çıkan zanlı tutuklandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.05.2025 - 11:48
Güncelleme: 28.05.2025 - 11:48
Denizli’de büyük tepki çeken bir olayda, Pamukkale ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde apart dairesini “öğrenci dostu” ilanlarıyla kiraya veren Murat F. (48), evin farklı noktalarına yerleştirdiği casus kameralarla kiracılarının mahrem görüntülerini izleyip kaydettiği gerekçesiyle tutuklandı. Şüphelinin özellikle kız öğrencilere yönelik ilanlar verdiği ve kameraları banyo ve yatak odalarına yerleştirdiği ortaya çıktı.
Olay, apartı kiralayan M.A.’nın duvardaki üçlü prizde ışık fark etmesiyle gün yüzüne çıktı. Prizi söken kiracı, içinde hafıza kartı takılı casus kamera düzeneğini görünce polisi arayarak şikayetçi oldu. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, apartın her dairesine yerleştirilmiş kameralar ve çok sayıda kişiye ait mahrem görüntüler tespit edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şüpheli Murat F.’nin ilanlarında özellikle “kız öğrenciye verilir” ibaresiyle dikkat çektiği, sosyal medyada da çok sayıda kişinin kendisi hakkında şikâyette bulunulması yönünde çağrı yaptığı bildirildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir