Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Kızıl Ordu Korosu’ndan Başkan Çavuşoğlu’na Anlamlı Ziyaret

Denizli, 31 Mayıs’ta Laodikya Antik Tiyatro’da sahne alacak Kızıl Ordu Korosunu ağırlamaya hazırlanırken, konser öncesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Koronun üst düzey temsilcileri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 31.05.2025 - 11:01 Güncelleme: 31.05.2025 - 11:01
Kızıl Ordu Korosu’ndan Başkan Çavuşoğlu’na Anlamlı Ziyaret

Ziyarete Kızıl Ordu Korosu Baş Şefi Kurmay Albay Gennadiy Saçenyuk, Müdürü Kurmay Albay Mihail Maruşevski, İkinci Şefi Kurmay Albay Nikolay Kiril, koronun doktoru ve dünya şampiyonu Kik Timirlan Akayev ile Türkiye Temsilcisi Ahmet Ekşi katıldı. Heyeti, Başkan Çavuşoğlu ile birlikte Genel Sekreter Bülent Bozbaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt ağırladı.

SANATIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ KONUŞULDU

Görüşmede kültürel iş birlikleri ve sanatın evrensel dili üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Başkan Çavuşoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu konser yalnızca bir etkinlik değil, aynı zamanda kültürler arası dostluğun ve barışın güçlü bir simgesi olacaktır. Sanat Şehri Denizli vizyonumuzla uluslararası etkinlikleri kentimizde ağırlamaya devam edeceğiz" dedi.

DENİZLİ'DE SAHNE ALMANIN HEYECANINI YAŞIYORLAR

Kızıl Ordu Korosu heyeti ise sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek, Denizli’de sahne alacak olmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu vurguladı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !