Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Kocaçukur'un işletmesi Pamukkale Belediyesi'ne devredildi

Denizli'de Pamukkale Kocaçukur'un işletme ihalesi sonuçlandı. 12 teklif arasından en yüksek teklifi Pamukkale Belediyesi verdi. İşletme belediyeye devredildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 15.01.2026 - 15:55 Güncelleme: 15.01.2026 - 15:55
Kocaçukur'un işletmesi Pamukkale Belediyesi'ne devredildi

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Pamukkale (Hierapolis) Örenyeri Kocaçukur–Naturel Park Alanı içerisinde yer alan dükkanlar, otoparklar ve günübirlik kullanıma yönelik diğer tesislerin kiralanması işi kapsamında 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51/g maddesi uyarınca ihale gerçekleştirdi.

İhale komisyonu tarafından yürütülen süreçte davet edilen 12 firma arasından 4 istekli teklif sundu. Teklif veren firmaların dosyalarında, şartnamede istenen zorunlu belgelerin eksiksiz şekilde yer aldığı kaydedildi.

Pazarlık usulüyle yapılan değerlendirme sonucunda Paktaş Organizasyon Petrol Temizlik Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yaz dönemi için 1.473.000 TL, kış dönemi için 792.000 TL teklif verildiği bildirildi. Komisyonun bu teklifi en uygun teklif olarak değerlendirdiği ve ihalenin Pamukkale Belediyesi iştiraki Paktaş Organizasyon A.Ş.’ye verilmesi yönündeki kararın oy birliği ile alındığı ifade edildi.

İhale sonucunun onaylanmasının ardından, söz konusu taşınmaz ile taşınmazda yer alan demirbaş malzemelerin 15.01.2026 tarihi itibarıyla ilgili firmaya devir-tesliminin gerçekleştirildiği duyuruldu.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !