Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Merkezefendi'de kriz aşıldı! Fırın açıldı Halk Ekmek yeniden devrede

Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek fırınında çekilen görüntülerin ardından uygulanan mühürleme nedeniyle dün üretim yapılamazken, 1 günlük aranın ardından tesis yeniden faaliyete geçti.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 14.10.2025 - 10:21 Güncelleme: 14.10.2025 - 10:21
Merkezefendi'de kriz aşıldı! Fırın açıldı Halk Ekmek yeniden devrede

DENİZLİMerkezefendi Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek fırınında çekilen görüntülerin ardından uygulanan mühürleme nedeniyle dün üretim yapılamazken, 1 günlük aranın ardından tesis yeniden faaliyete geçti. Ekmekler bugün itibarıyla Halk Ekmek büfeleri ve Halk Market raflarında satışa sunuldu.

BAŞKAN DOĞAN: “HALKIN EKMEĞİ YENİDEN SOFRALARDA”
Halk Ekmek büfesi önünden açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Halk Ekmek fabrikamız bir gün aradan sonra tekrar faaliyete girdi. Halkın ekmeği, Halk Ekmek büfelerinde ve Halk Marketlerde satışa başladı. Bugün itibarıyla tekrardan halkın sofralarında yer alacak. Yeni büfelerimizi farklı mahallelerimizde hizmete almaya devam edeceğiz. Bu süreçte bize güvenen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum; onlar için daha fazla mücadele edeceğimize söz veriyorum.” dedi.

SATIŞ NOKTALARI VE HİZMET SÜREKLİLİĞİ
Belediye, mevcut büfelerin yanı sıra farklı mahallelerde yeni Halk Ekmek noktalarının açılacağını, erişilebilir ve uygun fiyatlı ekmek temininin sürdürüleceğini bildirdi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !